15
03/2012
0

Túlfestett Vágó-kép

 Én megint megpróbáltam. Igyekeztem magamhoz mérten objektíven leülni a készülék elé, mert nagyon vártam hogy végre egy élvezhető verzióját lássam a Legyen Ön is milliomosnak (továbbiakban LÖIM). Meg is lepődtem magamon, mert személyes ellenérzéseim voltak (vannak) Fridi személyével kapcsolatban most mégis félretettem ezeket. Aztán megnéztem az első adást és rájöttem, megint betonszaggató pofont kaptam mint anno a Casino esetében.

 Az RTL miután a kvízprofesszor otthagyta a csatornát nagy bajban volt. Hiszen a LÖIM egy határozottan jó nézettségű műsora volt, és többet is ér egy ValóVilágnál, X-faktornál vagy Csillag Születiknél. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve kitalálták, hogy akkor legyen Fábry a házigazda. Mai napig nem tudok rájönni, hogy ki és mit szívott amikor ez kipattant az agyából mert ezt csak egy beszívott elme szüleménye lehetett. Akkor azt gondoltam a Showder mellé csak azért vállalta Sanyi, mert jól kiparodizálhatta a műsort aztán majd odadörgölheti Vágó István orra alá életük végéig (hiszen tudjuk mennyire mások a nézeteik). De nem úgy sült el a dolog, ahogy várták és ezt nem is szívesen ismerik be az RTL-nél hiszen valahogy a mostani újraindulás promózásánál nem nagyon emlegették fel ezt a mellényúlást. Most, hogy vége lett a VV5-nek valamit muszáj adni a nézőknek, ezért másodszor is feltámasztották a műsort. Ezúttal a Megasztárban már feleslegessé vált Friderikusz Sándort húzták elő a kalapból. Kár volt érte, mert így megalkották a magyar televíziózás Costa Concordiáját. Ok, Fridi már előre közölte hogy nem saját fejéből, hanem papírból (monitorról) okos. De ez nem jelenti azt, hogy akkor innentől kezdve bármi lesz az már nem az Ő felelősége. Úgy tekergeti a kormánykereket mintha egymillió százalék bizonyossággal tudná hogy se szikla, se zátony csak a nyílt víz van előtte. Érdekes módon mégsem szeli a habokat egy atomrakéta sebességével. Mire az első fix lépcsőig eljutnak a játékossal már elment a műsoridő háromnegyede, mi pedig azon kapjuk magunkat hogy már nem azt figyeljük mi a helyes válasz hanem hogy a kapitány mikor tud elszakadni magától. Persze ehhez alásegítenek azzal, hogy a játékosjelöltek bemutatásánál olyan infókat is elejtenek amikre aztán az ős-showman kiéhezett pitbullként rá tud ugrani és több kérdésen át rágcsálni. A felfrissített design az egyetlen viszonylagos pozítivum, de ettől még nem lesz nagyobb a nézettsége a műsornak.

A Legyen Ön is milliomos 3.0 nem arról szól, amiről kellene. Már nem a lexikális tudás a mérvadó, sokkal inkább a bulvár. Nem azon röhögünk, ha a játékos összekeveri Micimackót Baluval hanem hogy mennyire fosik a katicabogártól. Ehhez megtalálták a tökéletes embert, mert Fridi az az impotens aki meztelenül, lekonyult fasszal áll a csaj előtt de verbálisan akarja meggyőzni arról, hogy meg tudja baszni. Aki még hisz benne, hogy lehet tényleg intelligens, az észre alapuló vetélkedőt találni az keresse meg Vágó Istvánt és könyörgöm valahogy csábítsa vissza abba a rohadt bárszékbe!  

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr304318584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása