15
07/2012
9

Na söprés!

A TV2 szerzett magának egy műsort ami látszólag hasznos és érdekes mert a lakáson belüli tisztaság fontosságára hívná fel a figyelmet. De valójában nem erről szól, hanem a szponzorok termékeiről. Ezt a heti fél órát átjárja a tömény Domestos-szag!

A Viasat3-on láttam először a brit hölgyeket akik a szigetország majd Amerika legkoszosabb kecóiba mentek el, hogy rendet vágjanak. Mindenféle praktikákat mutattak be és még rá is lehetett csodálkozni mennyire nem csak teába jó a citromlé. Valószínűleg a TV2-nél valaki rácuppant a „Tiszta a lakásod?” című műsorra, majd egy brainstorming alkalmával előadta hogy ilyet mi is tudnánk. Előkapták Szabó Csillát (aki olyan mint egy naftalinban tartott házinéni) a gardróbszekrényből és letették mellé Gombos Edinát, hogy legyen egy kameraérzékeny is a csapatban. Egészen addig okés a buli, amíg elmennek felfedezni azt az elképzelhetetlen mocskot amit Igénytelenné Trehány Juliska vagy Büdösék otthonnak neveznek. Amikor már hánynak a látványtól és a szagtól Edina előveszi a kis mintavevő készletét a hűtőládából és mint aki most lépett ki a CSI forgatásáról mindent végigkeneget és bezacskóz. Utána rohan a laborba, hogy tuti ellógja a takarítás érdemi részét ami Csillára és a bentlakókra marad (illetve a brigádra). Itt nincs citromlé meg egyéb ötletek, csak a zöld, kék és fekete flakon és Zewa törlőkendő. Amíg a páciensek küzdenek a kurva nehéz feladatukkal (pl. mosogatás) addig a szőke ciklon a laborban átadja a mintákat amiből valahogy mindig az mutatható ki, hogy ecoli és fekália baktériumok meg penész található a lakásban. Ehhez mi a francnak a labor? Egy teljesen elszürkült kenyérszeletről akkor is tudom hogy penészes ha nem kaptam vegyészmérnöki diplomát és a szaros wc deszkát sem simogatom végig fülpiszkálóval hogy rájöhessek az a barna lerakódás a peremén, na az szar. Miután megtudta a tutit Edina come back az addigra már majdnem kész lakásba. Elmondja az infókat amit már amúgy is tudni lehetett egy szimpla körülnézéssel is, leszidják a delikvenst és megígértetik vele, hogy ezentúl rendes kislány/kisfiú lesz és tisztán tartja a kéglit. Cserébe kap ajándékot, egy asztalnyi takarítószert amikről persze messziről üvölt a márkajelzés, hogy véletlenül se felejtsük el kik a szponzorok. Sőt valaki(k) még egy új színes tévé boldog tulajdonosa(i) lett(ek), csak úgy per jószívűség! Mindenki happy, rend és tisztaság van, jöhet a stáblista!

Két pici problémám azért akad:

  1. Miért van az, hogy csak olyan lakásokba hívják őket ahol megfordulni sem lehet de azért egy stáb simán befér?

  2. Ha olyan büdös van minden helyiségben, hogy a belük kifordul és olyan baktériumok milliói repkednek a levegőben amiktől akár meg is lehet halni akkor miért is nem viselnek legalább egy szájmaszkot? A szagot nem fedi el, de a benyelhető bacik ellen megvéd talán.

A Nagytakarítás egy olyan műsor, ami időkitöltésnek jó de nem törném össze a pofám a nagy siettségben hogy láthassam. Az egész hiteltelen ebben a formában, mert messziről ordít hogy nyúlás, és persze egy béna nyúlás. Ha az eredeti angol sorozatot adaptálták volna azt mondom rendben van és még örülnék is. De ezt így nem tudom értékelni. Illetve dehogynem. Szívem szerint fognám a szivacsot és jól kidörzsölném még az emlékét is az agyamból!  

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr184658296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anti Anyag (törölt) 2012.07.15. 20:33:10

Szvsz. a zombik észre sem veszik. Azok a reklámot is bambán nézik, így tökmindegy.

wilson77 2012.07.15. 21:02:15

Ez is egy magyarul sikerült műsor.
Részvét és sajnálat, akik ezt a (magyar) koszt nézik.

-wilson

farkamatvakarva 2012.07.15. 21:29:46

múltkor elcsíptem egy részt, nem vagyok egy tisztaságmániás csóka, de hogy a házigazdát és a családját elgázosítottam volna, az tuti
undorító lakást mutattak, egyszerűbb lett volna napalm-mal takarítani :D

46,52% 2012.07.15. 21:30:44

Tv2-t csak niggerek néznek.

MissX 2012.07.15. 21:54:18

szamomra hihetetlen, hogy valoban ilyen koszban elnenek ezek az emberek. ha meg igen, akkora marhak lennenek, hogy telefonalnak a tv2-nek,hogy hozzajuk menjenek? ha olyan igenytelen valaki, hogy szomszerint szarban eljen, akkor az nem fog ilyen musorban szerepelni. szerintem.

Advanced Flight 2012.07.15. 22:22:24

Én láttam több részt is az eredeti sorozatból. Legdurvább az volt, mikor egy idősebb néninél felemelték a nappaliban a kanapé alatti szőnyeget, és tele volt meztelen csigával. Aszittem, ott dobom ki a taccsot!!

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.07.15. 22:29:29

Az angol verzióban legalább jó tippeket adnak arra, hogy milyen koszt milyen házi cuccokkal tudunk olcsón és jól eltakarítani. Általában ki is vannak takarva a márkanevek.

venszivar 2012.07.15. 23:18:49

Én csak akkor látom, ha kapcsolás közben átlépek rajta ........
A josi luvnyája inkább Indiába takarítana s osztaná az "észt".
Ja, hogy ott nem fizetnének neki !!!!!! :) :D Pedig ott aztán lenne mit ! :)))
süti beállítások módosítása