04
08/2010
1

Celebek szerelmet keresnek

Társkereső műsorokra valahogy mindig szükség lesz. Én még mindig azt vallom, hogy aki több millió néző előtt akarja megtalálni a szerelmét különböző hülye feladatok teljesítésével az meg is érdemli, hogy baromnak nevezzék. Kivéve ha jó pénzt kap azért, hogy kitegye magát ennek. Márpedig a celebek nem ingyen teszik a fejüket a hurokba. Ebben a cikkben kis időutazást teszünk, először a múltba ahol Noszály Sándor próbálta a párját megtalálni. Majd a jövőbe, ahol az albán szamár keres nejet illetve ahol néhány TV2 érdekelt celebbel próbálják a Hal a tortán egészen új koncepcióját megvalósítani.

Kérem kapcsolják be öveiket, az időgép indul. Meg is érkeztünk 2003-ba. Ekkor találta ki a csiga kettes tévé, hogy megveszik a The Bachelor licencét és ez alapján megalkotják a Nagy Ő című műsort. Az agglegény szerepre ideális jelöltet találtak a teniszfenomén Noszály Sándor személyében. Minden feltételnek megfelelt, hiszen gazdag, jóképű, intelligens, szellemes, szerény és leginkább egyedülálló. A sok rózsaosztás után megtalálta az ideális társat, Melindát, és boldogan éltek a műsor után még egy picit. Aztán a nagy lamúr szépen szertefoszlott, és mindenki ment a maga útján. A hölgy eltűnt a reflektorfényből, Sasa pedig civilben keresgélt tovább. Azóta mindig hírbe hozzák valakivel, de ő mindig elhatárolódik magától, és nem nyilatkozik.

Vigyázat, újabb időugrás következik! Most csak kicsit ugrottunk 2004-be. Ekkor találták ki a TV2-nél, hogy mi lenne ha megfordítanák a Nagy Ő-t, és ezúttal egy nő keresné a pasiját. A célnak legjobban megfelelő hölgyet a konkurenciánál találták meg VV Anikó személyében. Ő is végigrandizgatta a srácokkal a műsort, aztán megtalálta a szerelmét, akire ma már még annyira sem emlékszünk, mint Melindára. Sanyival ellentétben, Anikó magánélete olyan volt mint a nyitott könyv. Talán csak azt nem lehetett látni a különböző celebhíradókban, ahogy az épp aktuális pasijának a nemesebbik szervét nyalogatja. Valószínűleg a leghíresebb férfi az ágyában Bochkor Gábor volt. Manapság már tudjuk, hogy pánikbeteg, meg még ki tudja mi minden bajjal kezelték. Ő a tipikus példája annak a celebtípusnak, akik nagyon hangoztatják, hogy nem akarnak nyilatkozni, de mindig akad olyan nyomtatott vagy/és elektronikus sajtóorgánum, amelyikkel kivételeznek.

Kérem kapaszkodjanak, mert hosszabb és rázósabb ugrás következik! Megérkeztünk 2009-be, remélem mindenki megvan még. Íme a megvilágosodott (vagy inkább meghibbant) Benkő Dániel lant-, és erekcióművész. Most jött vissza az argentin esőerdőből, de máris feleséget keres. Mivel a főkan sem ugyanolyan már, mint régen, ezért a hozzá illő ribancokat válogatták össze a produkcióba. Aki látta, annak nincs mit mondanom aki pedig nem, az sürgősen pótolja mert ilyen felhozatalt ritkán lehet szemrevételezni. A legkiemelkedőbb mind közül Edit asszony volt, aki majdnem Benkőné lett, de aztán mégsem (pedig sokan drukkoltak). Szerintem Pali, a sofőr volt a tesztelő ember. Akit ő el tudott csábítani, az Dánielnek már nem kellett. Az oltárnál koppant hölgy is majdnem kapott egyébként társkereső műsort, de a Nagy I végül nem valósult meg. 

 

Most pedig megtekerjük az idő kerekét és elutazunk a közeljövőbe. Idén ősszel egy másik híres zenész fog nejet keresni az RTL Klubon. Delhusa Gjon inkább megfontolt, elmélyült agglegény, akit nem az idomokkal kell elbűvölni hanem spirituális kisugárzással. Mr. Nika se peri meno sem lesz már fiatalabb, és mióta Sai Baba lelkes követője már nem annyira a külsőségekre teszi a hangsúlyt. Most pedig röhögjünk együtt. Muhaha. A volt feleségével közös lányuk körül rendezett nagy balhé után (ahol minden volt Gjoni az ex-nej szerint csak szent ember nem) megpróbáltak újra összejönni. Nem tudom mások hogy vannak vele, de én valahogy nem akarnám újramelegíteni a kapcsolatomat egy olyan nővel, aki azt is rám kiabálná, hogy a saját lányommal járok. Itt éppen azt láthatják, amint egy Harleyval dübörög Alsóörs környékén valamelyik soros luvnyával.

Most pedig pillantsanak át a másik oldalra, ahol négy TV2 érdekelt sztárt láthatnak, amint éppen a heti választottjuknak főznek. Igen ez egy új, kombinált műfaj a gasztrotárskeresőreality. Hetente négy ember küzd egy-egy celeb kegyeiért, hogy aztán pénteken a híresség főzzön neki vacsorát. Nem azért küzdenek, hogy ki mászhat a Jóban-Rosszban három női szereplőjének az ágyába vagy, hogy kit fog sónak nézni Döglégy Zolee apukája, a "vén kecske". Csak egy vacsoráért megy a harc, tessék beletörődni. Na jó, esetleg Zana művész úr kicsit többre is hajlandó de az már extra bónusz. Valószínű, hogy a TV2-nél már nem emlékszenek a Hal a tortán új verziójának, vagy a Celebműszaknak a bukására. Most arra építettek, hogy a napi drámasorozatuk három csaja vagy az ózdi hős Majka olyan jó parti lesz, hogy majd sorba állnak értük. Mellékesen jegyzem meg, hogy a szomorú szamuráj, akinek elvették a kocsiját (vagyis Kozsó) esetleg még nyerő ötlet lehet, de a többiek... A Róna utcában azért már tudhatnák, hogy a mai néző alapismérve: amíg vér vagy geci nem folyik a képernyőn, addig érdektelen és uncsi akármit adnak.

Mint azt láthatták a celebes társkereső műsoroknak már hagyománya van a magyar tévézéstörténelemben. Sőt a műfaj nem hal meg, mert szerelem és celebek is lesznek mindig. Akinek pedig ezek a műsorok nem tetszenek, azok nézzenek koreai ordítozó bemondókat vagy Vujity Tvrtkot sapka nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr142199133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása