19
04/2010
0

Képernyőkíméletlenek 2.

Kedves Látogatóink! Üdvözlöm Önöket ismét kiállítótermünkben. Állandó kiállításunk, ahol a különböző tévés műsorvezetők portréit mutatjuk be, most kiegészült néhány újabb képpel. Induljunk is el, és tekintsük meg őket.

 

Első képünk címe: Cirkóka. A képen nem Quasimodo látható, hanem Barta Bandika műsorvezető, akit legújabban a Viasat3 társkereső műsorában láthatunk. Nem kérem, semmi köze a Barátok köztben látható Bartha Zsolthoz csak a nevük hasonló. Eme fiatalember annyira meleg mint a sparhelt, szemei predesztinálnák a Kaméleon becenévre annyira széjjel állnak. Sok műsorban szerepelt, de érdekes módon egyszer sem feliratozták pedig a beszédhangja olyan, mint a táblán húzott krétáé. Mellékesen a Szőranya Emlékzenekar énekese. Engedjék meg, hogy idézzek tőlük:

...senki se tudja, miről beszél
a képeslap üresen áll
a bélyeg a lényeg, na meg a kép
a pecsét, mert ez a szabály
a hősi halál halott
ha fázol, csukd be az ablakot
takard el a fényt
feküdj le a jogaidért...

A köztévében vezetett egy alternatív jellegű kultúrális műsorszerű képződményt, amiben teljesen a helyén volt a kritikusok szerint. Csak közben a műsor megszűnt alóla. Közreműködött még többek között Hajós András által celebrált Benne leszek a tévében produkcióban is, ahol Lilu és KOmár László mellett Ő volt a harmadik zsűritag.

Menjünk tovább. Második képünk: A tüzelő szőke herceg. Ezen a képen a Házibuzi... bocsánat Házibuli Attilával szórakoztató zenés mulatós műsor (a mára fogalommá vált "lagzilajosos" haknizenekarok legfőbb lelőhelye) névadója Tilinger Attila látható. Amikor az említett "sztárok" nem énekelnek (szigorúan playbackről), akkor éppen főznek egy kb. kettő négyzetméteres konyhában. A tűzhely melegét a műsorvezető biztosítja. A fiatalember egyébként maga is termékeny résztvevője a műfajnak. Eddig öt lemeze jelent meg, és ezekből minden szombat este ízelítőt is ad a Hálózat Tv-n, illetve régebben az akkor még létező Budapest TV-n. Megkérem a kedves barna felsős hölgyet, hogy legyen szíves lemászni a képről, és ne csókolgassa agyon. Attilának van hivatalos rajongói oldala a neten, ott legyen szíves imádni ha már nő létére nem a hetero pasikhoz vonzódik. Kérem tartsák a lépést, ne maradjanak le.

Harmadik képünk: A síró oroszlán. Itt VV Leót, az RTL kis oroszlánját láthatjuk. Becsületes nevén: Nagy Zsolt. Ő az első széria generációjából származik. Annyira szívtipró, mint az utcai rácsos kuka és hasonló a szakértelme is. Mentségére szóljon, hogy nem tanulta sehol, így nem is rendelkezhet vele. A fél Való villa lett kollegája. Anett, Marcsi, Katka, Majka. Utóbbi az egyetlen, akire azt mondhatjuk, hogy kitapasztalta magának a szakmát. Zsolt tipikusan az a fiú, aki nem foglalkozik azzal, hogy rákészüljön a munkára hiszen nem az eszéért szerették (szeretik) a csajok. A kép akkor készült, amikor a Kész átverés csapata beetette, hogy kirúgták a Cool Tv-ből. Később aztán tényleg kirúgták, de nem menekültünk meg tőle mert mostanság a Nóta Tv-n bizonyítja tehetségtelenségét. 

A tárlatvezetés itt véget is ért, köszönöm, hogy velem tartottak. Remélem hamarosan megint találkozunk, hiszen a kiállítási anyagból sosem fogyunk ki. A biztonsági őröket megkérem, hogy a Leós képet vegyék el a pattanásos kishölgytöl és akasszák vissza a helyére. Viszontlátásra Hölgyeim és Uraim. Ennyi idétlen látogatóval még nem volt dolgom. Ha most így rácuppannak ezek a hisztis kis picsák a képekre, mi lesz majd a CsiSz - Megasztár kiállításon? Nem győzzük majd pótolni a Tabáni István és Vásáry André képeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr631931805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása