19
05/2010
0

Tudom, mit néztél... | 18. hét

Úgy tűnik, hogy nekünk igényünk van a szerencsétlen, béna, tehetségtelen faszokra. Ha a Barátok köztöt nem veszem, akkor a Megasztár mindent vitt a tizennyolcadik héten. A bikicsunáj mára fogalom lett, mint anno a bolgár tehetségkutatóból megismert libudibudácsú. Akkora sztárt csinált az ököritófülpösi biztonsági őrből ez a kis antré, hogy azóta a Facebookon külön rajongótábora lett, csináltak mixeket az "előadásából", sőt még a Napló is elutazott meglátogatni. Ez a tipikus esete annak, amikor egy hülyéből még nagyobbat csinálunk miközben elhitetjük vele, hogy mekkora arc. A TV2 szépen emberünk fejébe húzta a csörgősipkát, és lökdösi tovább műsorról műsorra.

A konkurencia ellavírozgatott a Fókuszkájával meg a Vacsoracsatácskájával, igazából Will Smith robotosdija hozott el sok nézőt a botcsinálta Indiana Jonestól. Isaac Asimov regényének ez az értelmezése valahogy nem jött be nekem, amikor a moziban láttam és most sem dobtam hanyatt magam. Bár tény, hogy néhány ötlet a helyén volt, de összességében részemről kevés. Vannak olyan művek, amik filmre adaptálva már nem ugyanazt hozzák.

Az sem szomorított el, hogy a jelenleg az egyik legsikeresebb RTL-s sorozat (A mentalista) rendesen kikapott az NCIS csapatától. Volt viszont egy erőteljes meglepetés számomra a statisztikát nézegetve. Egyre kevesebben kíváncsiak Győzikére, és ez jó! Tudom, gonosz vagyok, de én itt speciel a geci szerepet vettem magamra, mi mást mondhatnék? A romák főszégyene újabb évadot vállalt be az életét bemutató showból, csak nem tudom minek. Epizódonként egyre inkább látszik, hogy az előre megírt konfliktusok gagyi előadásának oktatófilmjét készítették el, és ezt próbálják hétfőként lenyomni a torkunkon. Szerencsére a csatornánál is észrevették, hogy ezt sokáig nem lehet büntetlenül folytatni. A hatodik résznél elvágják a sorozatot. Próbálnak maszatolni, hogy azért kaszálják a Gáspár-sagát mert jön a pünkösdhétfő, utána meg kezdődik a nyári szezon, de ki hiszi ezt már el?

Mindjárt nyár van, és a kereskedelmi csatornák átállnak a szünidei matiné üzemmódra. De addig még van néhány hét. Lesz még Megasztár válogatás, lesz még lágy kenyér. Pünkösd után visszatérünk rá, hogy a bikicsunáj hete után miket néztek legtöbben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr22016482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása