07
07/2010
0

A tévé portása

Egy kis kábeltévé vezérigazgatójához tartunk, de már a portán fennakadunk:

- Heló, heló, heló. Hova olyan nagy sebességgel?
- A vezérigazgatóhoz.
- Bejelentkeztek? Ne is válaszoljanak, tudom, hogy nem.
- Honnan?
- Én is nézek Mentalistát, hehe - mondja kaján vigyorral az arcán

 

- Ezek szerint sokat tévézik. Nézte a vb-t is ugye?
- Hogyne néztem volna, bár így utólag már kicsit bánom. Az elején semmit nem hallottam ettől a trombitától, aztán megláttam azt a videoklippet amiben a köztévések énekeltek. Az tuti, hogy nem nyerték volna meg a Cég hangját. Mondjuk a BKV-sok is valószínűleg odacsúsztattak egy nokiásdobozt a zsűrinek. Na de a vb kapcsán csak annyit mondok, hogy Domenechnek Anelkásan feldugnék egy ilyen vuvu izét a viselkedéséért. Az olaszokat meg inkább közmunkára küldeném minimálbérért, mert azt érdemlik nem spa hotelt. Inkább néztem volna valami zenés műsort.
- Mondjuk Megasztárt vagy X-faktort?
- Jaj, azt a bikicsunájos csávót azt nagyon bírtam.

Agyunkban egyszerre szólal meg a libudibudácsú.

- De amúgy az egész nem ér lófaszt sem. Illetve nem is tudom. Végül is már Ákost is nyugdíjba küldték azon a gömbös díjkiosztón, szóval lehet hogy akad hely ezeknek a tinilibáknak és kispöcsöknek. De ezeket inkább csak az unokáim fogják majd hallgatni, és nedvesre izzadni a bugyijukat miattuk. A Gesztiék meg azért kapnak állítólag húsz gurigát, hogy ezeket terelgessék. Nem mondom, hogy nem nagy nevek a szakmájukban, de én azt hittem a nagy költségvetés nem a gázsira vonatkozott. Amúgy ez az egész felhajtás az X-fucktor körül nevetséges. Attól kezdve röhögök rajta, amikor a Fókuszban vezető hír volt, hogy Stohl leesett arról a tákolt színpadszerű valamiről azon a beharangozó izé forgatáson. Aztán ugye volt az a részeges karambolja, amikor állítólag be volt állva mint gerely az atlétikai edző hátába. Akkor lemondott a műsorvezetésről, és heteken keresztül ment a találgatás, hogy ki kerüljön a helyére. Aztán nagy hepaj kíséretében bejelentették, hogy Bucit Balázs váltja. Majd tessék szólni, hogy mikor kell meglepődni.
- Azon sem lepődött meg, hogy távozik Várady Zoltán a Tv2 vezérigazgatói székéből?
- Miért lepődnék meg? Várható volt, hiszen akárhogy próbálták sehogy nem tudtak az RTL elé kerülni. Egy-egy gyorsítóban elkapták a ritmust és le is hagyták, de aztán a következő kanyarban megint visszacsúsztak. Hiába csináltak híradósból szakácsnőt, hiába baszták ki a Bárdosékat, mint macskát szarni akkor sem bírnak a konkurenciával. A Bajnokok Ligája tud szorítani kicsit, de ennyi. Ültethetik akármelyik Hansot, vagy Jürgent a fotelbe valami nagyon nagyot nem robbantanak (a Megasztár már csak pukkanás), akkor soha nem fognak tartósan helyet cserélni a nézettségi versenyben.
- Na ha már ilyen jól elbeszélgettünk, akkor nem szólna fel a vezérnek? Talán fogad így is.
- De csak mert maguk szimpatikusak nekem, nem azok az erőszakos fajták.

Felveszi a házi-telefont, és elkezdi a melléket tárcsázni. Ujjával mutatja, hogy jók vagyunk mert kicsöng.

- Főnök, valami újságírók vannak itt, és magát keresik. Azt kérdezi, hogy honnan jöttek.
- Az emTV blogtól.
- MTV-sek főnök. Akar velük beszélni? Ok, kihangosítom.

A telefon hangszórójából egy majom hangja hallatszik: - Uuuuuááuuóóóáááááá.

- Ki ez?
- A vezérigazgatónk. Tudják a tulajdonos azt mondta, nem kellenek neki médiaszakértők sok milliókért. Ezt a kócerájt egy majom is el tudja irányítani egy láda banánért havonta. Azóta Ő vezeti a csatornát.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr282136891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása