07
07/2010
0

Balatoni Móka

Két hétre kitelepült a Mokka Siófokra, a Balcsi fővárosába. Nincs drága díszlet, csak néhány, a műsor logójával díszített zászló.

Ezen a héten a bis zum tövig verbális megvalósításának mesterei (Demcsák-Tvrtko páros) a műsorvezetők. Azon meg sem lepődtem, amikor tegnap reggel a sapkás lovag Kolláth Györgyöt önhatalmúlag alkotmányjogászból alkotmánybíróvá nevezte ki. Zsuzsika is hozta megszokott formáját, igaz azt a stylistot is megbasznám fasz nélkül, aki ezt a ruhát ráadta de ez most mellékes. Sokkal érdekesebb amit a Dolly Roll és a két csodatévés művelt szórakoztatás címszóval. A zenekart kirakták a fűre, hogy messziről világítson a playback. A gitáros vadul rázta a hangszerét, a dobos pedig lelkesen verte a semmit. Az operatőr kollégának köszönhetően jól látszott, annyira félti a hiányos készletét, hogy még véletlenül sem érne hozzá a dobverőivel. Az igazi gyönyörűség, amitől kicsordult a szememből a könny... Vulity kézzel élvezte a zenét, kolleginája pedig a háttér emberekkel kiegészítve megalakította a Mokka Dreamgirls táncformációt. Már sok mindent beletuszkolt e páros a látóidegembe, de azt hiszem elmondhatom ez olyan katartikus élmény amit még nem láttam eddig.

A mellékelt videót csak felnőtt vagy ideggyógyász jelenlétében tessék megtekinteni. Azt hiszem megértem Szabó-Kimmel Tamást (az a napszemüveges csávó), ahogy átérzi ennek az egésznek a mélységét.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr422136910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása