10
08/2010
0

Királyi kínlódás a TV2-n

Nemrég kaptunk egy közleményt a TV2 őszi terveiről, és megint bebizonyosodott számomra, hogy képesek a gőzölgő lószart is tizennyolc karátos aranyként bemutatni. Mivel legenda csak egy van, és erre költik majdnem minden pénzüket és energiájukat, így túl sok már nem marad másra.

De azért nem kell csüggedni, annyira mégsem rossz a helyzet. Hiszen visszatérnek régi kedvenceink teljesen vadi új részekkel (amiket a nyári szünetben már valószínűleg sokan megnéztek eredetiben a neten)! Tehát folytatódik a Ziva vs. Dinoso szerelmi játék az NCIS-ben, visszajönnek a Született Feleségek és a Gyilkos számok is. Ami nekem kevésbé örömtelibb, hogy a NCIS: Los Angeles című spin-off is visszatér. Megpróbáltak rávezetni, hogy ez van olyan jó mint az eredeti sorozat de nem sikerült megetetni. Szintén nem tudom megemészteni a Jóban-Rosszban saját sorozatot sem. Tőlem felvonultathatja a TV2 Pongrácz főorvos Úr vagy a Tanakis család összes pujáját, akkor sem fogom tudni megszeretni ezt a produkciót, sorry. Egy másik orvos jobban érdekel, ugyanis a House Hónap után végre tényleg új eseteket kapunk. Ideje lesz, mert már mindenhonnan Greg folyik. Lassan nem tudok úgy kapcsolni, hogy ne botoljak a mesterien megalázó dokiba. Ami nem lenne baj, ha nem azokat az epizódokat látnám viszont, amit a TV2 már vagy háromszor leadott (és akkor az AXN-t nem számoltam!)! Tessék nekem friss epizódokat adni, különben idegrángásom lesz!

Lesznek újdonságok is azért, hogy érezzük a tőrödést. Jön még egy kórházsorozat mert abból úgy látszik sosem elég. Amitől mégis különb az eddigieknél, az a műfaja mivel ez vígjáték. A Royal Pains egy olyan dokiról szól, akit azért rúgnak ki mert a nagypénzű támogató helyett egy kisembert ment meg. Persze nem marad állás nélkül, magánpraxisba kezd és kőgazdag (ebből adódóan kőbunkó) emberek pattanásos valagát fogja kezelni jódoldattal. Lesz latino feeling a csajoknak, mert mexikói szappanopera nélkül nem élet az élet. Már volt Vad angyal,Árva angyal, ilyen angyal olyan angyal. Most pedig a Rosalindák, Esmeraldák, Paulinák közé betársul Marina, aki gondolom szegény szerencsétlen sorsú kislány és várja a nagy szerelmet valami hármonevű macho lovertől. A pasiknak pedig kárpótlásul, a Bajnokok Ligája meccseit adják, csak most nem lesz ott a Loki sajnos. Nem szabad kihagynom az Édesnégyes című gasztrotárskereősrealityt, amiről korábban már írtam szóval most nem megyek bele a részletekbe.

Na és a csúcsdísz, a mindent túlragyogó csillag, a korona az egészre a Megasztár ötödik nekifutás. Már a negyedik rész is nyögvenyelős volt, pláne hogy szinte nyilvánvaló volt Király Viktor győzelme. Lakatos Krisztiánra biztos többet fizettek volna a bukik. Most azonban jön a gigászi, ultrahiperszuper jubileumi tehetségböngésző. Először attól volt hangos a sajtó, hogy Fridi és Fenyő összebrusztoltak, és az öreg jampi nem vén jampi besértődött. Most mi lesz? Kit tegyünk ebbe a kurvára szakértő zsűribe? Megkeresték az első zsürit, de Pély Barnának nem jött át, Settenkedőnek ez már nem fekszik, Novák Peti meg el van foglalva. Állandóan Beugrózik, és a Cég hangja második versenyét próbálja zeneileg összeállítani. Érdekes módon Pici bácsi ráért és rá is bólintott. Presser azért mégiscsak valaki a zenében szerintem.

Aztán ment a pletyka, hogy ki lesz Tilla párja a műsorvezetésben. Megacastingolták a celebvilág majdnem minden nőjét Kiszel Tünde kivételével, aztán végül megtalálták maguknak Liptai Claudiát. Nem akarom azt mondani, hogy előre tudtam, de igazából akkor lepődtem volna meg ha nem Ő nyeri a lehetőséget. Hiszen jubileum van, Claunak is kellett, hogy továbblépjen a Daróczi tragédián, és ha belegondolunk a Tények előtti süketeknek mutogatós nénin kivül sok képernyő-, és műsorvezetőképes hölgyet nem tudnánk felsorolni a TV2 kollektívájából. Gaál Noémi nem ér! A helyszín szerencsére nem volt kérdés, mert Eszenyi művésznő elnyerte a Vígszínház igazgatói székét. Nekem csak egy kérdésem van. Tényleg ennyi hely van még a piacon? Mert Caramel, Gáspár Laci, Oláh Ibolya még benne van a szakmában, de egy szezonban nem egy szereplő van. A többiek majd megélnek a bulvárból. 

Nagyon kiváncsi leszek a TV2 őszi szezonjára ezek után. Ha a közlemény alapján akarnék tévézni, akkor ne is kapcsoljak el, sőt dolgozni se menjek mert úgyis egész nap Őket akarom nézni. Na de az RTL Klub még nem rukkolt elő a maga tájékoztatójával, amiben természetesen az X-Fucktor lesz a legnagyobb durranás, de visszatér a BK egy Ki tud többet a Barátok köztről vetélkedővel, amit majd gondolom Lilu és Szujó Zoli fognak vezetni. Lesz Fókusz és Fókusz Plusz, sőt Híradó is! Ez lesz ám a király szórakozás!

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr152213048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása