19
08/2010
0

A Gaga szaga

Ma már olyan világot élünk, amikor mindent elsőre beveszünk. Akármit mondhatnak, a többség akkor is simán elfogadja ha a legnagyobb baromságnak tűnik is. Aztán annak ellenkezőjét is benyeljük minden további nélkül, mert miért ne? Én is így vagyok a Lady Gaga klipeket készítő magyar kölyök esetével is, meg a TV2 egyéb információival is.

Aki esetleg nincs képben, nem látta az adást, illetve más internetes oldalakat, akik már megírták, annak mogyoróhéjban elmesélem. Van egy tizenöt éves srác, aki azt állítja Ő rendezte Lady Gaga Alejandro című klipjét, és a Bad Romance című videóban is ott van a keze munkája. Amitől még érdekesebb a sztori, hogy a kölyök nem Amerikában, profi technikával hanem egy pesti lakás tetőterében alkotott, és nem utolsó sorban, hármas informatikából a suliban. Viszont önerőből megtanulta úgy használni a megfelelő programokat, hogy már a tengerentúlról is megbízást kap. Állítása szerint megnyert több Counter Strike világbajnokságot is. Szóval egy fel nem ismert zsenivel van dolgunk.

Ez így olyan szép, hogy csak gyanús lehet és valaki rá is feküdt a kérdésre. Ugyanis a Blikk és az Index bulvárleányvállalata, a Velvet is rácuppant a srác sikersztorijára. A Puruttya kiderítette, hogy a gyerek túlfényezi magát de rohadtul. Állításuk szerint nem vett részt semmilyen versenyen, így nem is nyerhette meg azokat. Azt a kis videót, amire állítólag felfigyeltek Gagáék egy orosz csávó csinálta, és azóta nagyon ideges, hogy megtudta ellopták a művét. Az Alejandróban szintén állítólag semmi része nem volt, főleg nem rendezte azt.

Valljuk be tényleg hihetetlen az egész, és bőven elképzelhető, hogy van igazság abban amit a blog közzétett saját nyomozása alapján. Viszont bár én mindig azt mondom, hogy a Google jóbarát, de azért hiteles forrásnak tekinteni néhány weboldalon elhintett bejegyzést aztán ezt elterjeszteni... nekem ez még inkább bűzlik. Megkerestem a TV2 műsorának főszerkesztőjét, hogy mesélje már el szerintük mi van. Ők ott voltak, csak nem annyira hülyék hogy bármit csont nélkül beszopnak. Nos Vörös Tamás elmondta az a helyzet, hogy a kölyök apja számlákkal és szerződésekkel tudja bizonyítani a fia igazát. Azt gondolom, hogy ha csak egy kurva nagy átverés lenne az egész, és így akarnának maguknak hírnevet akkor nem fordulnának ügyvédhez a riport bemutatása utáni támadások miatt. Persze az is lehet, hogy az Aktív stábja csak egy médiahekket dobott elénk, aminek az adna aktualitást, hogy hamarosan jön hozzánk a "művésznő" fellépni. Ezt is hajlamos lennék elhinni, de akkor valami szaftosabbat kellett volna kitalálni. Mert azért egy olyan történetet elhinteni a nézőknek hogy van egy kölyök, aki hármas informatikából de hirtelen egy popsztárnak csinál videóklipp effektet az már messziről büdös.

Én nem kívánom senki pártját fogni, de nem gondolom azt sem, hogy mindenki hazudik és csak átbaszás az egész. Megkockáztatom a feltételezést, hogy a gyerek valamennyire ért ahhoz a programhoz, amit használ. Azt is megkockáztatom, hogy van igazság abban, amit az ellentábor állít. De azt valahogy semmiképpen nem nézem ki a TV2-ből, illetve az Aktív készítőiből, hogy gumiemberként behajolnak és magukat szopatják. Vagy tényleg ennyire csak a nézettség számít?

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr32233990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása