24
08/2010
0

"Isten hozott nálam öcsém, ez a Való Világ"

Magyarország legnépszerűbb reality showja volt, ami még a Big Brothert is leverte. Szerintem mindenki emlékszik rá, de ha netán valakinek kimaradt, most egy nagyon röpke összefoglalót tartunk a három évadból. Az adja az apropót, hogy közeleg a negyedik felvonás hét év kihagyás után. Megint lesznek Leók, Milók, Marcsik, Anettek és hasonló kaliberű iq harcosok, akiknek a szájából majd elhangzik, hogy Villon focista volt, a Lila ruhás nő pedig Madách Imre festménye.

2002: Ekkor indult ez a "mindennapi emberek egy helyre bezárva, aztán jól lehet őket kukkolni" című tudományos kisérlet. Előbb a TV2 hozta el nekünk a Nagy Testvért, hátha még senki nem olvasta az 1984-et (George Orwell regénye).

Pár héttel később kinyílt a Való Villa kapuja, és beköltöztek Majkáék. Mondjuk akkor még azt gondoltuk, hogy a nyuszis papucsban szexelő BB Évinél, vagy a bugyiárus Pongónál csak jobbak lehetnek az RTL új "sztárjai".

Aztán alig egy héttel az első széria vége után már indult is a második szezon beszavazása. A konkurencia mire észbe kapott, már olyan hátrányban volt hogy azt még Claudia és Tilla aktfotói sem hozták volna vissza a sírból. Az egyetlen bosszújuk az volt, hogy az ebben a szezonban megismert Molnár Anikót később elcsábították Nagy Nőnek. VV Anikó volt az, aki ahogy meglátta, hogy felé fordul valamelyik kamera már dobta le a ruháit. Bezzeg fogadnék, ha azt mondom Kismocsok sokaknak már semmilyen kép nem ugrik be róla. Ezzel a műsorral ásta el magát egyébként az RTL-nél Árpa Attila.

2003 december: Na innen már sokkal többen lehetnek ismerősek, mert itt aztán volt mit nézni. Mindenki azt gondolta, hogy az ex-pornós Pandora miatt lesz 18-as karika végig az adásokban de kiderült, hogy nem. Helyette inkább a Szilvi-Frenki páros hozta amire mindenki kiváncsi volt. Ők aztán nem szégyellősködtek, semmi paplan alatt sötétben meg elbújunk ahol nem látnak. A közös fürdőszobában, tusolóban, meg úgy mindenhol ami belefér. Ebben a szezonban lényegében a dugás volt a fő motívum, és gyanítom ez lesz a negyedikben is.

Na és mi lett velük? Katka és Marcsi egy ideig műsorvezető volt a fix.tv-n, Leo is műsorvezető lett a COOL-on (személyesen megtapasztaltam mennyire kitanulta a szakmát), majd valahogy átkerült a Nóta Tv-hez. Ott ugyanazt a színvonalat hozza, szóval csak a csatorna más. Marcsi és Anett betelefonálós vetélkedőkben ordibálós kislányok lettek, Segal börtönben volt drogcsempészet vádjával, aztán kiengedték, de jelenleg nem tudom a rács melyik oldalán van. Sziszit Péter úgy pofán csapta az egyik Budapest Parádén, hogy belezöldült a csaj. Szabi politikus lett, Oki majdnem megvakult. Laci pedig most a VV4 felhívásához adta a hangját, aminek vagy a grafikáját kéne tizedakkora sebbeségre lassítani, vagy a puhapöcst kéne felébreszteni az éberkómából. Az első szezonban műsorvezetőnő Nóci azóta anyuka lett, akit még kicsit foglalkoztattak máshol de most úgy tudom már nem szerepel csak úgy fel-fel tűnik. Stohl Buciról pedig nincs is mit írnom.

Akinek ezek után igénye van abba a bulvármocsárba fulladni, ami majd a Való Világ negyedik szezonjától új erőre kapva még erősebben bűzleni kezd annak hajrá! Tessék jelentkezni, vagy csak élvezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr62243365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása