24
08/2010
0

Rohamozva Támadunk Lesből

Böngésztem kicsit a múlt heti nézettségi statisztikákat, és ezek, illetve a két csatorna előre meghirdetett nagy beindulásainak dátumai alapján azt látom, hogy valamiért az RTL-nél tovább tartott a nyár. Egyrészt mert jóformán minden műsorukat leverte a konkurencia, másrészt mert kerek egy héttel vannak lemaradva tőlük. Aztán hirtelen kiderült, hogy ez csak a látszat mert rafkósan lesből támadnak.

A TV2 már leadta a felzárkóztató Jóban-Rosszban maratont, és már pörög az új évad. Szombaton elkezdődött a Megasztár újabb adagja a válogatókból. Ehhez képest az RTL csak most tartott BK emlékeztető délutánt, és utána folytatják a sorozatot. Kíváncsi leszek a nézők hogyan befolyásolták a cselekményt, és mikor lesz a "Ki tud többet a Barátok köztröl?".

Aztán természetesen a Megasztár ellen indítják a legnagyobb durranásukat, az X-faktort. Érdekes párharc lesz, de legalább adnak választási lehetőséget (hogy mit ne nézzek). Az volt a tervben, hogy a másik nagy dobás az "Albán szamár buzukibűvész keresi társát" , (vagyis az I Love Gjoni lesz), és ezzel küldik szembe a TV2 Édesnégyesét. De még ez sem elég, és annál is nagyobbat akarnak fogni, mint amekkorát elbírnak.

Elkezdtek toborozni a Való Világ negyedik részére! Azzal hirdetik, hogy vége a hét éves várakozásnak. Még van olyan, aki erre várt? Én abban reménykedtem, hogy a VV 3 gyorsított befejezése magával hozta a befejezés tényét is. Örökre becsukják a Való Villa kapuit, hiszen már úgy sem kellett a műsor senkinek, hogy jóformán csak dugás volt benne. Szépen elfelejtik, és maximum a szavazatlezárós kézjel marad meg mindenkiben. Most pedig hirtelen megint népszerű lett? Vagy csak Stohl Bucinak kellett valami mentőöv? A Blikk szerint ez az egy lehetősége van Bordás őrnagynak az RTL-ben maradni, mert az X-Fucktorból kirúgták. Én úgy tudtam önként ment, de ez most mellékes. A lényeg, hogy bármennyire jellegzetes műsor volt anno, és bármennyire kitermelte a maga sztárjait szerény véleményem szerint már nincs rá szükség. De ha valakinek hiányoznak az asszonyverő Frenkik, a drogfutár Segalok, a mindenkivel összefekvő VV Anikók, és a pornósztár Pandorák, akkor tessék kézfeltartással jelezni!

Még nem tudom mit akar lépni a TV2, de ha az RTL tényleg mindent meg akar valósítani, akkor nehéz lesz megfogni őket. Pedig már örültem, hogy végre rájöttek ott Zuglóban miként lehet kicsit gyorsabbá, erősebbé válni. Mert az X ellen a Megasztár még lehet esélyes, de a két V leveréséhez már valami komolyabbal kellene előrukkolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr542243360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása