25
08/2010
0

Miskolc legJobbika

A szélsőjobb megint beindult. Épp csak elült a legutóbbi gárdabotrány, amiben a kapitányukról derült ki, hogy a család, erkölcs, tiszta élet szentháromságot abszolút leszarja. Családos ember létére inkább a farka vezérelte, nem a magasztos eszmeiség. Aztán a legeslegújabb gárdavezér rögtön úgy kezdett, hogy összebalhézott a rendőrökkel. Mert anélkül nem tud meglenni sem a Jobbik, sem az "Annálisújabb Magyar Gárda", hogy valamivel ne verjék ki a biztosítékot a normális embereknél.

 

Legújabb benyögésüktől valahogy minden jóérzésű (mégegyszer mondom, hogy mindenki értse: jóérzésű) embernek végigfutott a hátán a hideg. Miskolcon a kampány részeként elmesélte terveit Szegedi Márton, a helyi polgármesterjelölt.

Kitelepítené a cigány származású, többszörösen visszaeső bűnözőket a Jobbik Miskolcról, táborba zárná őket, és akár állampolgárságukat is megvonná.

Azt mondják, hogy ez teljesen humánus, nyugat-európai módszer, amit szlovák, francia, olasz és finn példák alapján valósítanák meg. Épp csak azt felejtik el hozzátenni, hogy volt erre német példa is, ami sokkal jobban hasonlít a párt alaptéziseihez. Nem tudom ismerős-e Szegedi Mártonnak egy osztrák származású szobafestő-mázoló, aki aztán kitalálta hogy hatalmat szerez, és aki nem felel meg az ízlésének azt táborba küldi, ahonnét többé nem jöhetnek vissza az emberek. Ennek több millió ember esett áldozatául, amiből minimum 200000 cigány volt. Nem válogatták ki bűnözőre, és tisztességes, dolgozó romákra Őket csak elvitték. 

A porajmos (roma holkauszt), és a Jobbik tervei az én fejemben nagyon egyforma dallamot játszanak, ami engem kifejezetten idegesít. Lehet azt mondani, hogy sok a cigányok által elkövetett bűncselekmény a környéken, de valahogy arról nem szól a fáma, hogy mennyi a gádzsó (nem roma) elkövetők száma. Majd jönnek a zsidók, szemüvegesek, szakállasok és így szépen lassan elérünk oda, hogy csak azok maradhatnak, akik megfelelnek a Jobbik értékrendjének. De mikor néznek a tükörbe, hogy lássák az övéik közül egyre többen bizonyítják, milyen álszent hazug társaság ez is?

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr242246575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása