18
09/2010
0

Éhes négyes

A TV2 konyhájában valószínűleg elfelejtették levenni a cukrot a tűzhelyről, és odaégették amikor az új gasztrotárskeresőrealityt kitalálták.

Ez az az új műsor valami furcsa, gnóm gyereke a Hal a tortánnak és mondjuk a Senorita Szöszinek. A valóságshowban a valóság csak egy látszat. Egy kamu valami, hiszen tudjuk minden meg van koreografálva. Adott egy sztár, akinek van négy napja és négy rajongója. A rajongók mind a híres ember párja akarnak lenni, de ahogy a Hegylakóban itt is csak egy maradhat. Mindennap másik párjelölt hívja randira a szerelmét amihez járulékos költségként hozzájön a három konkurens, este pedig vacsorát kell főznie ugyanennek a négyesfogatnak. Na ez a műsor valójában nem erről szól! Kozsó (a TV2 Benkője) lett az első áldozat, akire ráeresztettek négy libát hogy majd valamelyiket kiválassza pénteken és boldogan éljenek még vagy két hétig. Ahogy napról-napra halad a cselekmény egyre inkább azt érzem, hogy itt csak faszszopás és verbális hajtépés megy ezerrel, amit a szomorú szamuráj öt percig élvez után pedig mindegyiket elhajtaná a véres picsába szíve szerint.

Ha elemeire bontom ezt a szörnyűséget, akkor sem lesz jobb a véleményem. A főcím grafika biztos sokba került, mert ilyen szart csak nagy delláért csinálnak. Fogadok, hogy a logó ilyen iskolás színes papír készletből lett ollóval kivágva (ez biztos trendi újabban, mert a Viasat is ilyet használ majd egy leendő műsorában). Egy ötéves gyerek különbet csinál zsírkrétával. Az, hogy kiket válogattak össze a celebvilágból erre a célra jól mutatja kinek van szüksége arra, hogy valamivel mindig a címlapon legyen (ok, egyedül Cseke Katinka lóg ki a sorból). A sztár kegyeiért küzdőkről így az első heti felhozatal alapján azt mondhatom jól össze lettek válogatva. Négy különböző karakter, akik magukban kevesek lennének de így hozzák az elvárt "színvonalat". Abból, hogy egy-egy randira mindenki hivatalos azt gyanítom az ötletgazdák direkt locsoltak benzint a tűzre. Kozsó is úgy reagál mindenre, ahogy az tőle megszokott. Általában vigyorog, mint akit baszni visznek aztán hirtelen megkomolyodik, de azért árad a szeretet.

Nekem úgy tűnik, hogy a TV2 direkt csinál olyan realityket, amikbe beletörik a bicskája. Az Édesnégyes túljátszott helyzetek bemutatóterme olyan szereplőkkel, akik mind éhesek de nem az Ámokfutók tincsnagymesterének szívére. Csak a farkára, a hírnevére, és a bankszámlájára.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr322305872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása