25
09/2010
0

Gumibugyi

A TV2 Mokkája lassan olyan lesz, mint a farkát kergető kutya. Saját hülyeségével jól elvan, míg mi azon szörnyülködünk milyen idióta. Már sokszor bebizonyosodott ez a tézis, de most megint ráerősítettek.

A legújabb a catsuitban meghalt férfi esete okán prezentált kis beszélgetés. Azt gondolom, ahogy Zsuzsika ismerkedett az anyaggal késztetést éreznék, hogy elmagyarázzam mi a különbség a háztartási gumikesztyű és a latex között.


Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert | részlet a TV2 Mokka című adásából

Pláne mert hiába hívták el vendégnek az ilyen ruhákat és egyéb szexuális kiegészítőket forgalmazó cég ügyvezetőjét nem tudta meggyőzni a műsorvezetőket arról, hogy nem a Sátántól való bűn ezt viselni. Pedig semmi olyan igazán extrém nincs benne, amitől ki kellene akadni mint a sezlonyrugó, hiszen ma már a diszkóba is hordják. Viszont tény, hogy erotikus segédeszközként is használatos és ez Dr. Tóth Emese szexológus szerint nem baj. Mert miért is kellene elítélni azt, aki kicsit másképp éli a nemi életét és nem elégíti ki a sima dugás? Megmondom. Azért mert az beteges az ítélkezők szemében, és valahogy ezt éreztem ebben a pár percben is, amíg a Demcsák-Kárász páros fanyalgott («videó itt) mint akikkel nyers meztelen csigát etetnek. A duett hölgytagja merészebb volt és megpróbálta a karját beledugni a ruha ujjába, de a hosszú másodpercekig tartó hiábavaló küzdelem végén azt mondta ez nem az ő röpis kezére való. Mondjuk valaki szólhatott volna neki, hogy visszafelé nem is fog soha sikerülni de ugye a diplomához nem jár akciósan ész is.

Nem kell érteni a témához, amiről korán reggel próbálnak beszélgetni. Még azt sem várom, hogy elfogadják ha valaki más állásponton van mint ők. Hiszen Tvrtko annak idején bebizonyította, az ő igaza az igaz és ha nem akkor is. De azért bassza meg a radai, annyi energiát fektessenek bele a szerkesztők, illetve a műsorvezetők hogy nem csak a Wikipediából készülnek fel. Jó, nem egy Lakat T. Károly szinten kéne tudni elég annyi, hogy az inget nem gombokkal befelé vesszük fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr962322589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása