28
09/2010
0

Nászok frásza

A Viasat megtalálta a még be nem tömött rést a realityk hazai piacán. Tömegek járnak tematikus kiállításokra, egész éves fizujukat költik szaklapokra, aztán milliókat dobnak ki az ablakon azért, hogy néhány év múlva suttyomban elváljanak.

A Négy esküvő című játékban (vagy mi is ez?) egymás esküvőjét kell pontozniuk a menyasszonyoknak hangulat, kaja és más szempontok alapján. Természetesen ekézik egymást vadul, ahogy az elő van írva és persze nem ok nélkül. Utána pedig a legnagyobb fikázó megnyeri a versenyt és szépen elutazik az új férjecskéjével Mauritiusra mézeshetezni. Én speciel maximum a csepeli Sóstóhoz küldeném őket, de ez csak magánvélemény.

Ha azt kell bemutatni hogyan ne szervezzünk lagzit, akkor ezek az iskolapéldák. Az esküvő minimum egy napi stresszhelyzet a házasulandóknak. A műsor erre még egy lapáttal rátesz azzal, hogy hív három fintorgó, finnyáskodó ribancot akik senkinek nem hiányoztak. Egy menzára szervezni a lagzit annak tudatában, hogy azt majd később milliók látják a tévében akkor is gyalázatos, ha maga L.L. Junior jön sok pénzért tátikázni a kedvenc alufelni kabátjában. Az csak a hab az esküvői tortán, hogy erre majdnem két misit költöttek. Persze az öt és félbe fájó látszólag luxus esküvő sem érte meg a pénzét, hiszen a kismamajóga oktató csajszi keresztülvitte a násznépet fél Budán, hogy után eljuttassa őket az Akadémiára egy keleties jellegű lagziba. A három fanyalgót eltették a leghátsó asztalhoz, amit utólag rántottak össze a keleties jelleget pedig brazil szamba táncosok produkciójával akarták feldobni. Néha felbukkan bennem a kétkedés kisördöge, hogy nem a reality készítői csináltak-e direkt szarabbnál szarabb esküvőket, hogy aztán lehessen mit bemutatni negatívumként.

Mondjuk maga a műsor is olyan mint a bemutatott lakodalmak. A szemnek olyan élmény, mintha egy jól telehányt, fosott és hugyált mobilklotyót kellene egy órán át bámulni. A grimaszolgató nejek leghülyébb mondatait úgy ismételgetik, mintha egy béna DJ mixelte volna össze őket. Az egészben csak Epres Attila narrációja ér valamit, de aztán itt meg is áll a tudomány. Remélem ez a szervezett valóság divat egyszer véget ér, és többé nem lehet eladni se sztárcsinálással, se szerelemet kereső celebekkel, se esküvővel, se semmivel. Mert amíg ez eladható, és a tudatlan nézők ezt megeszik addig itt cudar világ vár azokra, akik a menyecskeruha alá látnak és rájönnek, hogy pöcse van a menyasszonynak!

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr712330618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása