20
10/2010
0

Mínusz X

Eddig azt gondoltam a Megasztárt nehéz alulmúlni, de ezennel megkövetem a TV2-t! Az X-Faktor arra jó, hogy vagy halálra unjuk magunkat vagy csináljunk valami programot aznapra. Kiszámolós alapon döntsék el a versenyt "Fürgerókalábak" (Wolf Kati), Tökéletes hang (Takács Nicholas) és a Torokgyíkos egér (Király L. Norbi) közt, aztán adjanak B-kategóriás filmeket.

Több okom van ezt javasolni. Ördög Nóri a Sámson-effektus áldozata lett, csak ő nem az erejét vesztette el a haja levágásával hanem a műsorvezetői képességeit. Eltévedt saját műsorai közt, aztán Margitka üzemmódba kapcsolt és szimpla kiszolgáló személyzetté vált. Eddig sem gondoltam, hogy több mint egy bio mikrofonállvány, de legalább most végre bebizonyosodott. Balázs sem nagyon találta magát, bár ahányszor Vadon Jani neve elhangzott hirtelen feléledt egy-egy pillanatra. Rájöhettünk, hogy a fiú csak akkor tud élő adásban kibontakozni, ha a kis kopasz kolléga ott van mellette, mivel szimbiózisban élnek.

A hangosítás egyszerűen rettenetes volt, több dalnak az elejét (vagy legalábbis az éneket) abszolút nem lehetett hallani. Persze a mentoroknak sem ártana egy kiadós fülmosás mert ezeket szuper produkcióknak tartották és a legjobb bulinak. Feró mindent rühell, ami nem rock és nyíltan be is vallja, de mégis mindenkinek azt mondta, hogy annyira jó volt, még a sljám is visszakúszott a gyomrába. Mintha a Nemzet Csótánya már csak a nyugdíj-kiegészítésre hajtana, és minden szarra odaadja magát, mert a Beatrice már nem hoz a konyhára. Belesüppedt a lájkolos világ mocsarába, és nem tud kimászni. Geszti és az ifjú Malek elvoltak magukkal, sőt a kis Miki a végén még azt is benyögte, hogy nehogymán azt hidd, hogy én a sajátjaim ellen szavazok. Olyan lelkesek voltak, mintha egy korhadt faág monológját kellett volna meghallgatniuk egy önképző körben. De nekik mi érdekük lenne abban, hogy tényleg igazi produkciókat adjanak ki a kezükből? Az egyik ARCoskodik és a reklámcégéből elvan, a másik világsztárokkal dolgozgat a nagy Ámerikában. Keresztes Ildikó pedig lement a síron rothadó virágcsokor lelki szintjére. Állandóan az a fátyolos tekintet, és már nem is a produkció a lényeg, hanem hogy mikor bőgheti ki magát végre.


Malek Miklós | fotó: rtlklub.sajtoklub.tv / Bársony Bence

A fellépőruhák kitalálásában közreműködő stylist munkáját ezúton megköszönném, mert többségében kiváló példákat mutatott be arról, mit ne viseljünk a színpadon. Balázska ruháját, amit a zakója alatt viselt inkább Lakatos Márkon tudnám elképzelni. Egy férfi magától ilyen cuccot nem vesz fel.

A profizmusnak szinte semmi jelét nem láttam, és erősen kétlem, hogy Simon Cowell tényleg rajta tartja a kezét a produkció ütőerén különben ezt a szart biztos nem engedné mégegyszer képernyőre. Ezért kár volt a MédiaNostradamusnak annyit küzdeni. Eszenyi művésznő több héten keresztül nem fog ráérni, nekünk meg szombatra csináltak egy üres estét.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr962387278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása