12
11/2010
0

Szópankrátorok

Tudom, kurva unalmas már, de tessék nekem elnézni, hogy megint a Mokka késztetett írásra. Nem tudok mit tenni, ha egyszer az RTL nem tud ilyen fasza műbalhékat prezentálni a Reggeliben. Az, ahogy Dombóvári István a Showder Klubból kicsit oltotta Csonka Picit sehol sincs a Kiszel-Tvrtko összecsapáshoz képest, ahol kiderült hogy a Sapkás lovag néha elfelejti ő is részese a celeb-társadalomnak.

Az összenőtt szemöldökök királynője meghívást kapott annak kapcsán, hogy megint készített egy naptárt. Ez még nem nagy ügy, hiszen minden évben ezt teszi. Mostanra viszont a Donatellácskás korszaktól eljutottunk a dominás korszakig. A jövő évi képek már egy kemény nőt akarnak sugározni, aki kézben tud tartani két dobermannt is akár! Azt, hogy mennyire tudnám hűséges szolgaként Úrnő számba venni Kiszel Tündét tán ne firtassuk (előbb kapnék infarktust a röhögéstől). Sokkal érdekesebb amit Tvrtkoval duettben előadtak korán reggel. A magyar identitású horvát (vagy horvát identitású magyar) műsorvezető megint amnéziás lett és elfelejtette hol van.

Rögtön a beköszönésnél elkezdte osztani a naptárladyt, majd amikor egy óra múlva fizikai mivoltában is megjelent a Jelenség, akkor megismételte a kérdést, ami bennem is már megfogalmazódott: Ki az a Kiszel Tünde és mit tett le a nemzet asztalára, hogy folyamatosan meghívják? Erre a megszólított szokása szerint kikelt medréből és partot ostromló áradásként szidta Tvrtkót mint a bokrot, még a stúdióba hívott dobermannokkal is széttépette volna csak mert beszólt neki. Egy szép akciója azért neki is volt, felhomályosította arról az apróságról, hogy egy kasztba tartoznak hiszen a saját gyerekével szerepelt a napokban lapokban, és különben is, bagoly mondja verébnek. Erre már nem tudott mit lépni Szilárd, inkább elnézést kért (persze nem Tüncike szemébe) újra felkonferálta a "művésznőt" és szépen kilépett az interjúból. Helyette Claudia dicsérte agyon a Jelenséget, és azt is megengedte magának, hogy közölje Kiszel Tündének létjogosultsága van a mindennapi életünkben.

Tekintsünk el ettől a szörnyű verbális leszbipornótól, amit Tilla szakmai élettársa, és a naptárlady rendezett. Én mint említettem, ugyanazt gondolom Tündéről, amit Tvrtko vagyis, hogy semmit nem nyújtott még az állandó hisztizésein kívül. Sokkal több hétköznapi hős van kis honunkban akikre nyugodtan szánhatnák azt a műsoridőt, amit elbasznak ilyen sztárokra. Személy szerint tudnám hanyagolni Donatella anyukáját, a faszlengető lantművészt, az Afrikából importált didikirályt és társaikat. Azt sem gondolom, hogy tényleg arról kell beszélgetni mindenféle tinisztárocskákkal, és a sztármágussal hogy létezik-e a körsms (körmail, körüzi, stb...) átka. Akadnának fontosabb témák is.

De... kérem szépen a TV2 vezetőségét, hogy tegyenek meg valamit helyettem. Nem lustaságból, csak talán rájuk jobban hallgat Tvrtko. Tessék neki elmagyarázni, hogy lehet nemzeties lelkesedéssel számon kérni néhány emberkét ugyan mit keres a műsorban hiszen szíve joga. Viszont nem ártana észbe vésni, hogy egy reggeli adásban az emberek többségének szüksége van a bulvárra, és ez attól nem fog megváltozni mert ő kiszáll tenger fájdalma ellen. Ez van, ezt nem kell szeretni. Claudia fogalmazta meg a legjobban, hogy mit tehetne a Sapkás lovag. Amikor elkezdődik a második rész, szépen vegye fel a bulvárszemüvegét és ússzon tovább, hiszen a gázsiját úgyis megkapja. Ellenkező esetben megint csak egy jól megrendezett szópankrációs mérkőzést láthatunk. Egy ideig lehet bajnok Tvrtko, de nem örökké!

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr542444137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása