22
11/2010
0

Díszletéletek

Az RTL raktárában pihent hat évig, de most újra elővették, leporolták, kicsit át is fényezték és most újra megkapjuk. A Való Villába negyedszer is beköltöznek, hogy megnézhessük a sok magamutogatási kényszertől szenvedőt amint élik a kis díszletéletüket.

Már a kezdet kezdetén, amikor a casting felhívást megláttam, tudtam, hogy tartalmas szórakozást nem várhatok, mert ahhoz túlságosan elavult ez a formátum. Aztán jöttek a beharangozó reklámok, amikből maximum Marilyn Manson zenéje volt élmény. Én bevallom becsülettel, hogy a harmadik alkalom után már hánytam az egész szpottól, és ahogy megláttam az első kockát, kaptam a távirányító után. Az első beszavazó show-tól semmi izgalmasat nem vártam, ami teljes mértékben be is jött.


Balázs, Lilu és Buci | rtlklub.sajtoklub.tv, Bársony Bence

A Retek Klub Valdemortjának megjelenése egy pillanatnyi meglepetést okozott (főleg a belépője), de rájöttem, hogy mi vagyunk a hülyék ha ennyire meg lehetett szopatni mindenkit. Az utolsó másodpercig cumiztattak, mi pedig jó gyerekként simán bevettük, hogy Balázs lesz a bekábulva balesetet okozó színész helyett a műsorvezető. Andrásra rá lehet kiabálni minden bűnét, le is lehet csukni (ha a bíróság úgy ítél) de valamit nem lehet: elvitatni tőle, hogy szakmailag mindig odateszi magát. Tény, hogy a VV4 első beszavazó- showjában néha úgy ténfergett, mint a megszédült légy, de ettől függetlenül mégis olyan a Való Világ Buci nélkül, mint a tehén tej nélkül. Természetesen szintén elmaradhatatlan volt Lilu megjelenése a női műsorvezető szerepében, és néha nem is bántam hogy ott van, bár ez a turkálóból szerzett motoros bőrszerkó nem a legjobb választás volt, hacsak nem egy magyar Mad Max filmben kapott szerepet. Ketten együtt biztos páros, és valószínűleg az RTL-nél is így gondolják, de azért biztonsági tartalékként odavették Balázst is (hátha bekasztlizzák az autósok legnevesebb elrettentő példáját).

Stohl az adás során a régi, magát majdnem infarktusig felhergelő énjétől teljesen megszabadult, és egy bűnbánó, megalázkodó férfiemberként mutatkozott. Kolleginája sem szakadt meg az erőlködéstől, szinte leolvasható volt a fejéről, hogy inkább lenne otthon a gyerekével mint itt jó pofizzon pinatakaró miniszoknyában, olyan celebekkel és civilekkel, akiknek még a lélegzetvételük is forgatókönyv szerint időzített.

A rendmániás, aki elfogadja a kuplerájhoz szokottakat, vagy a Balázs Fecó és Mádl Ferenc keresztezéséből született apuka pici fia, aki nagy híve a tantra szexnek (a matekzseni némettanárról már nem is szólva, aki idegesítően tüchtig) olyan figurák, akiknek a sóhajtását sem hiszem el. Ehhez volt köretként az ex Back II Blackes Bársony Bálint és zenekara, illetve egy stand-upos srác, aki annyira volt humoros mint egy lapát vörös iszap.


Benkő, Bea, Győzike | rtlklub.sajtoklub.tv, Bársony Bence

Az egész beszavazó- shownak nevezett akármi legizgalmasabb pillanata az volt, amikor a lantalanított faszlóbálási referens Benkő Dániel szinte menetrendszerűen megmutatta, amit a lába közé rakott az Úr, majd hirtelen elsötétült a kép egy pillanatra. Ha korrekt akarok lenni azt mondom, nagyon jó reflexei vannak az adásbonyolítóknak és nem is feltételezem, hogy rákészültek az akcióra.

A Való Világ negyedik szezonjának indítása laposabb volt, mint a királyin a Luxor sorsolás, bár hangulatában hasonlított rá. Ennél még a régi ORTT féle büntik is nézhetőbbek voltak. Ez a VV nem hasonlít régi önmagára. Már nem luxusprosti, csak egy dédnagymama korú útszéli fogatlan ribanc.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr512465529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása