02
04/2011
0

CSISZolóüzem

Harmadik ütem

Az RTL Klub nagy erőkkel küzd a foglalkoztatottság növeléséért. A sztártermelésben élen járó tartalomgyár immár harmadszor indította el "Csillag születik" nevű projektjét, hogy még több celebalapanyagot szállíthasson a bulvársajtónak.

Az üzemnek eddig is két élmunkása volt, mindössze annyi változott, hogy mostantól majd Nagy Sándor fogja helyettesíteni Stohl Andrást, akinek jelen állás szerint több mint két évig egy másik gyár másik üzemében lesz dolga. Természetesen az Ördög most sem alszik, így Sanyival kettesben kell a produktumokat elővezetni a négy tagú meós brigádnak elbírálásra. A "Madách brigád" tagjai ugyanazok, akik az előző ütemben is elvállalták ezt a fontos feladatot. Így láthatjuk Hernádi Judit megbocsátó bociszemeit, Szirtes Tamás brigádvezetőt, ahogy minden jószívűségét kiteszi az asztalra, Oroszlán Szonját aki friss feleségként is olyan "oroszlánszonjás", és azt aki még a legtökéletesebb munkadarabon is megtalálja az ott maradt sorját (Fáy Miklós). A gyártósorról lekerülő készítmények pedig megint szinte minden színben és formában lesznek láthatóak a képernyőn.

Na jó, a termelési riport helyett vegyük komolyra. Nem tudom hányadszorra tesszük fel a kérdést: - Tényleg nincs elég sztárunk már, hogy újabbakat kell gyártani? Mondjuk netről táncolni tanuló kiscsikókat, hogy legyen kit bedugni liftesfiúnak a reklámfilmbe? Esetleg egy újabb teremőrt, aki kezdetben még a saját árnyékától is távolabb húzodik aztán hirtelen megtalálja magát? Értem, hogy mindenkiben ott van a vágy, de tessék már felébredni végre. Senki nem a tehetségéből fog megélni ebben a világban. Már rég nem arról szól a fáma, hogy valakinek olyan énekhangja van mint Maria Callasnak vagy simán leszavalná a színpadról Avar Istvánt. Ja, hogy akik ide jelentkeztek ezt is tökéletesen tudják és ezért is jöttek? Akkor miért is sír a szám? Mert nekem csak a posztolás jutott, és nem lehettem valaki? Mert én maximum egy Alekosz-klón lehetnék? Nem, nekem nem ez a bajom. Az a bajom, hogy az RTL már nem tud mivel előjönni, csak a régi műsorai újrapolirozott változataival. Az a bajom, hogy a "Ki mit tud?" formátum már csak azt jelenti, hogy kiválasztanak pár emberkét akikben azt látják, hogy megfelelnek a Szép baleset együttes által megénekelt kritériumoknak:

"...Sztár akarok lenni
Stohl Bucival kokót szívni...
...Sztár akarok lenni
Annácskával henteregni
Sztár akarok lenni
A Storyban benne lenni."

Szóval hiába jönnek nekem mondjuk tűzokádó sárkányokat idomítókkal, vagy fejen állva a Mennyország touristot elciterázó népizenekarral mert pont leszarom. Úgyis tudom, hogy majd az a nyúlánk jóképű srác, vagy a nagyon dögös ruciba bújtatott kiscsaj fog nyerni akinek a sajtósa fél év múlva meghív valamelyik magánrendelőbe, hogy megnézhessem ahogy az újdonsült sztárocska épp vizeletmintát ad a laborban. Ez az igazi sztárság, amihez nem kell tehetség!

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr242791031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása