17
05/2011
0

Don Quijote de Alekosz

Végre vége a VV4-nek, de máris itt van a nyertes görög negyedisten saját műsora. A nejkeresés előszele már biztosított róla, hogy valami nagyon el lett baszva: vagy Alekosz koronahordozója és védelmezője Olivér a vak, vagy annyira rettenetes volt a felhozatal, hogy a lehalászás után is csak a snecik maradtak.

Ezzel az egész Bachelor (Agglegény, "A Nagy Ő") formátummal tele van már a pöcsöm. Nem azért, mert nem hiszek a szerelemben, hanem azért, mert a faroklengető lantművész úr párkereső showjával már levitték a mércét a béka valaga alá. A szexkiborg asszonyvadászása egy fokkal kulturáltabbnak tűnik mint Benkő Dánielé, de ettől még a színvonal nem javult. Alek bármekkora arc igazából csak azt akarja, hogy jól meghegesztessen egy nőt legalább a tizenhatból. Végignézve a kínálaton a hideg verejték futkos a hátamon. Ha én lennék a helyében, akkor páros lábbal rugdalnám ki ezeket a selejtes luvnyákat a villából, legfeljebb a legidősebb és talán legértelmesebb Andreát, valamint a "Csendes Donna" Olgát hagynám benn és velük járnék el randizgatni felváltva. Igaz akkor senki sem nézné a műsort, leginkább ezért válogatták be a legszánalmasabbakat is. A testvérpár csak arra hajt, hogy mindenkit kiutáljanak a picsába, aztán az utolsó szívceremónián majd valamelyikük Alekosz ölébe ugrik és boldogan élnek, amíg... A "hotdogos"-nak annyi agya van ami a cipősarkán ragadt, és akkor a többieket most hagyjuk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olivér ennek a nagy küzdelemnek a fő szervezője, és egyben a ceremóniamestere is. Néha a barátjánál is okosabbnak tűnik, ez pedig még jobban erősíti bennem hogy Alekinho De Flores nélküle elveszne, mint Ábel a csajrengetegben. Viszont épp ezért érzem azt is, hogy talán ez az egész reality inkább csak egy langyos kakaó mellé tálalt kicsit túlsütött mazsolás kuglóf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Don Quijote de Alekosz és Olivio Panza közös vándorlása a szerelem útján és az érdi lovag szélmalomharca, hogy hozzá illő Dulcineat találjon csak három hétig tart de egy örökkévalóságnak tűnik. Remélem ha véget ér ez a reménytelen túra, akkor végre leszoknak a hazai kereskedelmi csatornák erről a Nagy Ő-zésről és valami értelmesebb műsorral töltik meg a hétköznap estéinket.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr332911817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása