04
11/2011
0

Csak csacsogás

Felégették az RTL Reggelijét, de hamuból kikotorták a Csak csajok nevű megmaradt darabkát, most pedig önálló műsorként teszik elénk. Régen még ezüst evőeszközökkel falatozhattuk a Reggelit, most már csak egy menzás alumínium tálcát dobnak elénk.

Mielőtt bekapcsoltam a készüléket felmerült bennem a kérdés: Van ami változott? Az tuti nem hogy fél órában belecsapunk több témába is, de kibontani már nincs idő mert robogunk tovább. A vendég műsorvezetők csak biokellékek mert Barabás "Fókusz" Éva nem hagy nekik teret. Elviselhetetlen orrfejhangján végigkergeti a nézőt a műsoron, a meghívottaknak meg jut talán két mondat fejenként. Ez olyan mintha a szilveszteri élő műsorban a szereplők csak a produkciójuk végét adhatnák elő. Persze a reggeli vágta régen is ilyen volt. Ami más, az a design.

Az első új adásban a Sírsz Faktor frissen kiesett lányduettje és a Reflektor új háziasszonya, Mádai Vivien voltak a (megmagyarázhatatlan okból) színes pacára hasonlító asztal mellé letett kiegészítők. Ennyi erővel két állólámpát is betehettek volna abba a körülbelül két nyilvános wc- fülkényi sarokba ahol ültek. Ráadásul a kényelmes kanapék helyére ilyen majdnem bárszékek kerültek, amiken mindent lehet, csak normálisan ülni nem. Ehhez még hozzájön a stúdió háttere, ami egy kertészeti honlap háttérképének és a Nyírő Gyula Kórház elmeosztályáról frissen szabadult lakberendező neonrémálmának kombója. Ennél még a bulvármagazin monoszkópra hajazó vetített háttere is nézhetőbb. Mivel ez már nem élő adás, lenne lehetőség a "kevesebb néha több" elvének élni. Miből állna azt mondani, hogy tematikus napokat tartunk és mondjuk hétfőn a hüvelygombáról beszélgetünk, pénteken meg esetleg a bokacsizmákról?

A játék pedig a legfeleslegesebb eleme ennek az egész katyvasznak. Tényleg komolyan gondolták, hogy majd rögtön dobok el mindent és emelt díjas sms- eket fogok küldeni csak mert Évike egy levegővel felteszi a kérdést: Milyen ruhadarab a pendely? és eldarálja a telefonszámot is?

Lehetne normálisan is csinálni, nem ilyen hebehurgyán. Most már idő van rá, csak igény nincs. Pedig ha foglalkozna valaki a Reggeli- Csak csajokkal akkor nem lenne az egész műsor olyan, mint egy felnőttmegőrző, ahonnan éppen csak a zsírkréta meg a színes ceruza hiányzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr523353521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása