14
11/2011
0

Alekosz a legmélyebb szinteken

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ValóVilág negyedik szezon és volt benne egy nagyon különös herceg; ez a görög negyedisten valami hihetetlen módon megnyerte a versenyt. Aztán gyorsan utána elkezdett feleséget keresni, és megtalálta a Tubiját. Végül ezt az ígéretes románcot elfújta a szél, mint a hamut és Veronika visszatért a Villába. A fiú magára maradt a nagy mellényével, így óriási elhatározásra jutott. Odaállt édesanyja elé és azt mondta: Édesanyám! Egy életem, egy halálom, és az ÖsszeEsküvőket is megjátszom!

Alekosz az a szerencsétlen, tutyimutyi típus, aki ha szembejön az utcán, a nők átmennek a túloldalra. De valamit mégis beindít a másik nemben, konkrétan az anyai ösztönt. Viszont mióta egy csoda folytán legyőzve mindenkit a csúcsra ért, nagyon elszállt. Éppen csak egy dolog hiányzik a képből: a nő. Ugyanis hiába öltözik úgy, mint egy elkényeztetett királyfi, és képzeli azt, mekkora pinabubus, valahogy csak nem jön neki össze egy igazi kapcsolat. Na de nem csüggedt, vélhetően kapta az öltönyét, anyukáját, és bekopogott Hajdú Pi irodájának ajtaján. Mr. Frizbi pedig tárt karokkal várta, mert tudta, hogy ezzel a lütyővel megfogta az Isten lábát. Hiszen az "RTL sztárja" szegénykém néha olyan hülye, mint hat szőke nő együtt. Lövése sincs mi az a szerződésszegés, mint ahogy azt sem tudja hova jelentkezett. Majkának kellett felvilágosítania, hogy a Rezidenciáról csak akkor van kijárás ha küldik, mert ez nem vendégség, ahonnan ha meguntuk hazamegyünk. A TV2 valóságshowjában már volt minden. Anyósfight, kilincsre makizás, nyílt színi át- és megbaszás, urológiai továbbképzés, épp csak a szoba közepére szarás hiányzik erre most beküldik az érdi Don Quiote-t.

Alekino árulása nagyon sokba fog fájni a piros kettesnek, de HP még ezt is bevállalta, mert azt gondolta, ettől majd olyan nézettsége lesz, hogy azt is szénné veri, ha a Sírsz-faktorban Ördög Nóra elkezd élő adásban fejen pörögni. De a nagy helyzet az, hogy ez a lépés sem fogja megmenteni az ÖsszeEsküvőket. Mert Alekosz a VV4-ben még vicces volt, a feleségkereső műsorában már inkább szánalmas, most viszont borzalmas. De legalább a helyére került.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr473378186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása