23
11/2011
0

Villa Cirkusz

Hölgyeim és Uraim! Üdvözöljük Önöket a Villa Cirkusz mai előadásán. Láthatnak majd egy arab telivért, akit az anyakancája hevesen véd. Aztán itt lesz a kubai csődör, aki maga lovagoltatja a hátán a lovarnőit, de amikor megunja, simán ledobja őket. Végül jön az illuzionista, aki pusztán a viselkedésével képes egy egész szakmát megsemmisíteni. A két porondmesterünk: Lilu és Balázs.

Első fellépőnk a frissen kiesett Shadi és anyukája, aki teljesen kiakadt Eszteren amiért pici fiacskáját ki merte hívni párbajra azzal az "átlátszó" indokkal, hogy nőiességükben alázza meg a csajokat és lenézi őket. Pedig a srác - aki valószínűleg annyiban arab, hogy nem Kisgömböcön hanem Seherezádén nevelkedett és életében legalább egyszer elolvasta a Koránt - tényleg ilyen. A villa Aladdinja nem akkora agyatlan gyík, mint a kis kubai pöcs, nem hangoztatja minden pillanatban, hogy csak anyai ágon magyar, de talán még elviselhetetlenebb volt a beköltözése pillanatától kezdve, mint Krisztoforó. Amin lehetett megsértődött és automatikusan átkapcsolt durci üzemmódba. Gyanítom volt kitől tanulnia, mert mamája már rögtön rasszizmussal vádolta meg a Survivort (Péter) és az állítólag általa befolyásolt ügyvédnőt. Mert a gyerek az nem olyan, abszolút tiszteli a csajokat, és egyébként is, hogy mernek bármi rosszat feltételezni erről az angyalról. Itt jegyezném meg, hogy a párbaj eredménye szerintem pontosan mutatta mennyire hiszik el ezt az emberek bármennyiszer lőtte el ezt a patront a fiú. Szívesen látnám, ahogy Shadi anyukástúl beköltözik az ÖsszeEsküvőkbe és megküzedenek a görög negyedisten Vája mamájával azon, hogy épp kinek a lábkörmei pattognak szanaszét a Rezidencia parkettáján, vagy ki ért kevésbé a csajokhoz.

Persze a bujaság élő szinonimája kapcsán is megrázták a botrányfát, hiszen a praktizálást felfüggesztő ügyvédnő pajzánkodásai az ügyvédi kamaránál is kicsapkodták a biztosítéktáblát. Mert az egyszerűen fertő, Szodoma és gonorea amit csinált, és ez a szégyenteljes viselkedés tönkreteszi a szakma jóhírét. Mi lesz veled Eszterke, ha tényleg ezen múlik a karriered? Na és most mindenki képzelje maga elé Dr. Magyar Györgyöt combfixben, magassarkúban ahogy éppen egy rúdon vonaglik. Nem megy? No para, azért nem sikerült mert szerintem senki sem ennek alapján fogja megítélni az ügyvédeket és azt sem gondolom, hogy mondjuk egy gyilkossági tárgyaláson valaki hangosan felröhög mert lelki szemei előtt látja amint Dr. Zamecsnik Péter a haját tekergeti, vagy Dr. Ruttner György elkezd léggitározni, miközben Damu Rolandot próbálja megmenteni.

Egy ilyen összeállításból nem szabad kihagyni a már korábban felemlegetett Cuba Librét sem, mert külön-külön is jól adják a hülyét, de duettben überelhetetlenül idióták. Ez a csiki-csuki, amit játszanak, már nem is nevetséges, inkább csak szánalmas. Amikor Cristofel kinnmaradt a párbaj után, kis ideig még szerelem volt a legfelsőbb szinteken, aztán amikor kiderült a titok (a kubai macsó rámozdult Eszterre, az ügyvédnő meg nem kapálódzott és verte fel a villát), hirtelen minden volt a srác, csak rendes ember nem. Természetesen volt szakítás, kurvaanyázás, stb... aztán megnyugodtak picit a kedélyek, és amikor egy villám látogatásra visszaengedték a már kibukott Havanna lakótelepi gyereket, beszélgessék meg a D-matracon a problémát Pumpaszáj hercegnővel. Ez sikerült is, épp csak a maradék tizenkét ember ellenezte a későbbi ismétléseket. Teltek- múltak a napok, aztán Veronikát meggyőzték, hogy Krisztoforót ki kell baszni, mint a macskát szarni, a lány pedig eszerint tett. A macsó persze felhúzta magát ezen és képes volt hazugságvizsgálóba ülni, csak Verocska lássa mennyire őszintén és tényleg és egyáltalán. Persze közben ugyanúgy zúz az éjszakában ő meg pár haver, mintha az egész nem is történt volna meg. Ki tudja hova futhat még ez ki, de lássuk be, a Barátok közt ehhez képest könnyed nyáresti kis pimf marhaság.

Bár a mai előadás véget ért, a Villa Cirkusz folyamatosan újabb műsorszámokon dolgozik, hiszen nagyon messze van még a szezon vége! Hiába fogy a társulat, attól még bőven lesznek viharok a biliben. Hiszen a Való Világ lényege a cirkuszolás amit a nézők olyan nagyon vágynak.

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfclaw.blog.hu/api/trackback/id/tr973406757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása